درباره ما

به فضای کاری ما خوش آمدید

ما که هستیم

شرکت توسعه نوآوران پتروشیمی رامان

ماموریت ما

تولید بوتادین و سایر محصولات پتروشیمی با کیفیت بالا و سازگار با محیط زیست، مبتنی بر مدیریت زنجیره ارزش پایین دست

آنچه انجام می دهیم

افزایش بهره وری، استفاده بهینه از منابع انرژی، ایجاد اشتغال و ایجاد ارزش افزوده.

داستان ما

شرکت پتروشیمی رامان با مشارکت تیم مهندسی مجرب و متخصص شرکت پترو رامان تکنولوژی برای بار اول در کشور به دانش فنی تولید بوتادین از بوتان دست یافته است. در این پروژه بالغ بر ۲۵ نفر از نخبگان و جوانان صنعت پتروشیمی تاکنون مشغول به کار شده اند.

 

مدیریت منابع انسانی

رویکرد مجتمع دانش بنیان پتروشیمی رامان در حوزه ی مدیریت منابع انسانی، رویکردی نوین و سرآمد در صنعت پتروشیمی است کارکنان این شرکت، سرمایه های انسانی آن قلمداد می شوند؛ سرمایه هایی که می توانند شرکت را در دستیابی هر چه بهتر به اهداف و انجام بهینه ی برنامه های راهبردی بلندمدت یاری رسانند. به همین جهت، سرمایه گذاری های بسیاری درزمینه ی فراهم سازی زیرساخت های آموزشی و توسعه و ارتقای سرمایه های انسانی شرکت انجام شده است.

تعهدات پتروشیمی رامان

  • توانمندسازی و توسعه شایستگی های کارکنان به منظور تحقق چشم انداز و اهداف سازمانی.
  • ایجاد ساز و کار مؤثر به منظور پشتیبانی از عملیات کسب و کار و تداوم خدمات فاوا در شرایط بحران از طریق شناسایی رخدادهای مخرب و پیشگیری از تکرار آن ها
  • ایجاد سازمانی بر اساس استراتژی ها و اهداف راهبردی و قابلیت های درونی با استفاده از مدیریت یکپارچه ریسک
  • تعهد به نظارت، بازنگری و بهبود مستمر سیستم و عملکرد کیفیت، محیط زیست، ایمنی و بهداشت حرفه ای، انرژی، ایمنی ترافیک جاده ای، ارتباط با مشتریان، امنیت اطلاعات، تداوم و مدیریت خدمات فاوا و ریسک های سازمان

روند 6 بعدی ما

جست و جو

مشخص کردن

طراحی

توسعه

استقرار

ارائه

موقعیت جغرافیایی مجتمع پتروشیمی رامان

این شرکت تولید کننده بوتادین در منطقه ویژه اقتصادی لامرد، واقع در لامرد، در زمینی به مساحت ۱۲ هکتار در نزدیکی بندر پارسیان و در فاصله ۹۳ کیلومتری عسلویه واقع شده است. همچنین این شرکت در مرحله تولید دانش فنی با بهره گیری از نخبگان و مجرب ترین نفرات در صنعت پتروشیمی اقدام به تولید دانش فنی نموده است.

سهولت دسترسی به آبراه‌های بین‌المللی، بازارهای جنوب خلیج فارس و خاور دور، وجود منابع غنی گاز و استحصال ارزش افزوده قابل توجه، استفاده از فرودگاه مجهز بین‌المللی، معافیت از پرداخت مالیات به مدت ۱۰سال و… ویژگی‌هایی است که انتخاب وجود این مجموعه را توجیه‌پذیر نموده است.

توسعه قطب صنعتی لامرد با محوریت منطقه ویژه اقتصادی

به دلایل مختلف تا دهه ۵۰ هجری تقریبا هیچ اثری از واحدهای تولیدی حتی به شکل سنتی نیز در این شهرستان یافت نمی‌شد. پس از پیروزی انقلاب اسلامی با پیگیری نخبگان محلی و حمایت دولت‌ها و به دنبال آن با فراهم شدن امکانات لازم برای سرمایه‌گذاری در بخش صنعت، امروز شاهد فعالیت واحدهای صنعتی با مشارکت چشمگیر بخش خصوصی می‌باشیم که منطقه ویژه اقتصادی لامرد به عنوان قطب بزرگ صنعتی-معدنی کشور در جنوب استان فارس و در محل تلاقی سه استان دارای منابع سرشار نفت و گاز (فارس، بوشهر و هرمزگان) واقع شده است. 

این کانون صنعتی با مساحت حدود ۸۵۰۰ هکتار از زیرمجموعه‌های سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) است و در اسناد ملی و آمایش سرزمینی از جایگاه بارز و برجسته‌ای برای توسعه صنعتی کشور و تحقق جهش تولید محسوب می‌شود و با اهدافی نظیر انتقال دانش فنی، جلوگیری از خام فروشی و خلق ارزش افزوده عظیم، جذب سرمایه‌های داخلی و خارجی، افزایش توان صادراتی و تامین کالاهای اساسی و باکیفیت از طریق توسعه صنایع مادر و تکمیل زنجیره صنایع معدنی و تحقق اشتغال پایدار و رفع محرومیت مناطق پیرامونی ایجاد شده است.

Scroll to Top
اسکرول به بالا